Service

Wij streven naar een strakke uitstraling op het web voor onze klanten. Bij de creatie van een website zorgen wij graag voor een functioneel ontwerp dat past bij uw organisatie.TC Projects &  webdesign richt zich op het vormgeven van websites. Natuurlijk kunt u ook voor andere vormen van design bij ons terecht, zoals SEO en linkbuilding.

TC Projects &  webdesign maakt voor u een website naar uw eigen wensen. Vrijwel alles is mogelijk, modern, strak, speels, klassiek of een webwinkel! >Voor een impressie kunt u de portfolio bekijken.

TC Projects &  webdesign staat garant voor een betaalbare website op maat. Geheel naar uw smaak en wensen ontworpen. Al vanaf 850 euro heeft u een website van 5 pagina’s in WordPressdie bij u past.

Hoe werken wij.

Samen met u wordt er bekeken welk soort website het beste aan uw situatie voldoet. Hierna beginnen wij met ontwerpen. U kunt het hele proces online volgen doordat u kunt inloggen op onze site met een speciaal alleen voor u geldend wachtwoord. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact met u. De website gaat pas echt in de lucht als u 100% tevreden bent over het resultaat.
Indien u interesse hebt om uw website van een strak design te voorzien, kunt u hier een offerte aanvragen.

 Contacteer ons

Misschien bent u nieuwsgierig geworden en wilt u wat meer informatie schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij laten u graag zien wat voor u de mogelijkheden zijn. U krijgt van ons een gratis offerte zonder enige verplichting. U kunt contact met ons opnemen door middel van e-mail of per telefoon. Ook kunt u natuurlijk bij ons langskomen of wij komen naar u wanneer het u uitkomt, ook in de avonduren zijn we beschikbaar.

Na uw aanvraag, krijgt u binnen 24 uur bericht terug met daarin een voorlopige prijsopgaaf en overige informatie. Indien u besluit om met strak webdesign in zee te gaan, zullen wij met u rond de tafel gaan zitten om uw wensen goed te kunnen vertalen naar een ontwerp.