Safetydays

Safetydays zijn de ideale manier om je medeserkers te betrekken bij de waarden en visie rond veiligheid op het wet werk. Ook veiligheid en welzijn kan op een interactieve en ludieke manier gebracht worden . Onze toverhoed bevat verschillende korte workshops/inspiratie sessies die hun plaatsje verdienen op zon een veiligheidsdag (Safetydays).

Safetydays – Een greep uit ons aanbod:

 

  1. Handy movin’: is gebaseerd op het heffen en tillen van lasten, maar gaat verder dan dat. Praktische aanpak van ergonomische principes via lichaamsbewegingen: verplaatsen en manipuleren ifv gebruik rug-en beenspieren. Via bondige theorie, integratie van aspecten en tips en trics.

Wordt steeds afgestemd op de deelnemers en hun werkomgeving.

  1. Ergo movin’: kantoormedewerker leren omgaan met een goede houding, een sterke rug, soepele nekspieren in functie van de opstelling aan de bureaudesk.

Praktisch inoefenen vormt de basis van deze sessie.

  1. Office movin’: is gebaseerd op kantoorergonomie: de principes van hoe omgaan met knoppen van een bureaustoel, instellingen van een pc-scherm, het gebruik van de muis, organiseren van bureau. Deelnemers  krijgen een papier en kunnen gebruik maken van bureaumateriaal. Ze beslissen zelf hoe ze hun bureau schikken. Dit wordt nabesproken en er worden tips en trics aangereikt. Maar ook een aantal eenvoudige oefeningen om rug, polsen en nek te ontlasten.
  1. Stress movin’: speelt in op overbelasting, frustraties, stress, ruzie, burn out, etc., waarbij een korte vraagronde wordt afgewisseld met een praktische aanpak. Hierbij staat de volgende vraag centraal: “Hoe zet ik negatieve stress om in positieve energie?” Lichaamsoefeningen op basis van concentratie, beweging, rust enz. vormen het uitgangspunt.

Safetydays pimpen? Dat kan

Safetydays houden is een ideale manier om je medeserkers te betrekken bij de waarden en visie rond veiligheid op het wet werk. Ook veiligheid en welzijn kan op een interactieve en ludieke manier gebracht worden . Onze toverhoed bevat verschillende korte workshops/inspiratie sessies die hun plaatsje verdienen op zon een veiligheidsdag. Meer info gewenst over Safetydays, Contacteer ons en wij helpen u graag verder bel voor meer jnfo: 00 32 3 205 16 90 of ga naar ons