prijzen

Prijslijst TC Projects Webdesign & Hosting

Wij werken met een Basispakket van €850,= excl. BTW, dit houdt in het ontwerpen van een website van maximaal 5 pagina’s.
Dit is inclusief het verwerken van links en een contactpagina of formulier.

Maar exclusief het verzorgen van webspace, plaatsing, aanmelding bij diverse zoekmachines en startpagina’s en onderhoud.
Voor een extra pagina betaalt u € 100 excl. BTW per pagina.

Ontwerp

De website wordt gebouwd aan de hand van de door u van te voren aangegeven wensen binnen de afgesproken termijn. Wanneer de website af is wordt samen met u bekeken of er nog onderdelen moeten worden aangepast, weggelaten of toegevoegd.

Domeinnaam

Indien u nog geen domeinnaam heeft kunnen wij dat voor u verzorgen.Tarieven daarvoor zijn afhankelijk van wat er op dat moment aangeboden wordt, je koopt een domeinnaam per jaar en kan dan jaarlijks verlengen. Vaak kan het ook worden gecombineerd met webspace. We kunnen voor u nagaan wat voor u de meest ideale oplossing is. (u moet rekenen op ongeveer 17,50 per jaar incl. BTW)

Plaatsing

Wij kunnen  voor u op zoek gaan naar een geschikte provider, uw account gereed maken voor beheer en de website voor u op het internet plaatsen. Kosten voor plaatsing € 37,50 excl. BTW
(dit is excl. kosten voor de webspace deze kosten zijn afhankelijk van de provider ongeveer € 9,95 per maand incl. BTW meestal komen hier eenmalige aanmeldingskosten bij) .
Een kleine site kunnen we eventueel zelf hosten kosten daarvoor zijn € 100 incl BTW (per jaar) wij berekenen geen eenmalig aanmeldingskosten.

 

Aanmelding

Er zijn veel verschillende zoekmachines en startpagina’s waar uw website kan worden aangemeld. Het voordeel van startpagina’s is dat deze al zijn ingedeeld naar onderwerp. Bezoekers van deze pagina’s zijn daarom gericht op zoek naar een product uit uw branche. Ons team verzorgt deze aanmeldingen voor u zodat u beter bereikbaar bent op het World Wide Web.

Onderhoud

Verder kunnen wij ook het onderhoud van de website op zich nemen, waarbij u uiteraard zelf de frequentie waarmee dit moet gebeuren en de hoeveelheid aan te passen inhoud bepaald.
Kosten onderhoudsabonnement €20 per maand excl. BTW dit is inclusief 1 uur per maand gratis. Uurloon onderhoud € 50,00 excl. BTW.