Grafisch ontwerper

Grafisch ontwerper print-social-web Poetsbureau.
Om dat te realiseren zijn wij op zoek naar een grafisch ontwerper voor onze marketingafdeling. Je bent een creatief grafisch talent dat instaat voor het cross mediaal ontwerpen van onze marketingacties en deze kan vertalen naar dragers zoals drukwerk, digitale banners of videos.
stockwagens
 Vacatures VDAB.
Download onze nieuwe VDAB Jobs-app Download onze nieuwe VDAB Jobs-app Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Online leren: vernieuwd aanbod! Ken je onze gratis online cursussen al? Sinds kort hebben we een aantal nieuwkomers in ons aanbod.
terugkommoment
 Programma PXL-MAD.
De bacheloropleiding tot Grafisch Ontwerper wordt afgesloten met een bachelorproef dat bestaat uit een bachelorproject en een paper. Doelstelling van de masteropleiding Grafisch Ontwerp is de competenties van de student met een bachelordiploma Grafisch Ontwerp verder te ontwikkelen en te valoriseren zodat hij zijn loopbaan kan starten als grafisch ontwerper.
damesschoenen
 Grafisch vormgever avondopleiding
Meer info: zie Desktop Publisher. Wil je carrière maken als grafisch vormgever van logos, brochures, huisstijlen, reclamecampagnes, flyers, magazines en nog veel meer printmedia? Het gecombineerde opleidingstraject van desktop publisher en grafisch vormgever leert je alles over het digitaal voorbereiden van drukwerk.
hefplateau
 Grafisch Ontwerper publiq.
Je ontwerp start telkens vanuit een briefing van de klant. Je zet je tanden in de meest uiteenlopende concepten en laat niet los tot je ze visueel en inhoudelijk naar het hoogste niveau hebt getild. Je staat in voor de creatie en vormgeving van kaart-en bordspellen, verpakkingen, leaflets, advertenties, POS, etc.
waterverzachter onderhoud
 Grafisch ontwerp/campus Sint-Lucas Gent LUCA.
Zowel specialisatie binnen een bepaald domein als een disciplineoverschrijdende benadering van het medium zijn mogelijk. De docenten van de afstudeerrichting Grafisch Ontwerp van campus Sint-Lucas Gent vormen een hecht team van specialisten die elkaar aanvullen in hun vakgebied. Naast hun lesopdracht zijn ze actief als zelfstandig ontwerper, elk met hun eigen specialiteit en klemtoon.
jaeger lecoultre
 Grafisch vormgever 1 jaar, dagopleiding SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Zowel uitgeverijen, reclamebureaus, drukkerijen, grafische of communicatieafdelingen van bedrijven en DTP-studio’s’ zijn vaak op zoek naar creatieve en technisch sterke grafisch vormgevers. Je kan zowel als werknemer of als freelancer aan de slag als grafisch vormgever. Waar en wanneer? Moment Start lessenrooster Locatie Prijs Inschrijven.
ibix
 Grafisch Ontwerp AP Hogeschool.
Visuele expertise in beeld en tekst vormt dan ook de kern van een praktijk als grafisch ontwerper en dat bouwen we op in de ateliers Beeldontwerp en Typografie. In de Academie hechten we veel waarde aan Tekenen als gereedschap om te leren, en een basis voor grafisch talent.